Krenuo je arapski Vogue, povijesnu naslovnicu krasi Gigi Hadid!

Piše: Tea Marić, Zagreb, Dubai
Objavljeno 02.03.2017.

0

Gigi Hadid za Vogue Arabia

Gigi Hadid za Vogue Arabia

Prvi broj arapskog izdanja časopisa Vogue u povijesti uljepšala je Gigi Hadid, američki supermodel palestinskog podrijetla

Vogue Arabia? Zvuči jako egzotično. I dogodilo se! 21. izdanje slavnog magazina konačno je ugledalo svjetlo dana, a namijenjeno je tržištima zemalja Bliskog istoka, uključujući Saudijsku Arabiju, Bahrein, Katar, Kuvajt, Oman i Ujedinjene Arapske Emirate. Redakcija je smještena u Dubaiju.

Prvo arapsko izdanje Vogue, koje zaslužuje mjesto u povijesti, ukrasila je neumorna Gigi Hadid, u ovom trenutku jedan od najtraženijih svjetskih modela. Ako se pitate otkud Gigi na naslovnici arapskog Voguea, odgovor je jednostavan: njezin otac je Mohamed Hadid ja Palestinac, i to cijeloj priči daje smisao.

"Kao polu-Palestinki, velika mi je čast biti na naslovnici prvog broja arapskog Voguea, i nadam se da će ovaj magazin pokazati jedan novi sloj modne industrije, onaj koji prihvaća i slavi sve ljude i sve običaje", izjavila je Gigi.

Za naslovnu fotografiju pobrinuo se nizozemski dvojac u sastavu Inez van Lamsweerde & Vinoodh Matadin, dok styling potpisuje Brandon Maxwell.


VIŠE O TEMAMAmodni magaziniGigi HadidVogue ArabiaVogueInez van LamsweerdeVinoodh Matadin
Povezano