Kreće serija 'Irma Vep' s oskarovkom Alicijom Vikande

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 03.06.2022.

0

Foto: HBO

Foto: HBO

Autor, scenarist i režiser serije je francuski filmaš Olivier Assayas, a temelji se na njegovom istoimenom filmu iz 1996. godine

Nova HBO serija "Irma Vep" (Irma Vep), s oskarovkom Alicijom Vikander u glavnoj ulozi, imat će premijeru 7. lipnja na HBO Max streaming platformi, a istog dana prva epizoda će biti prikazana i na HBO kanalu u 20.00h.

Mira je američka filmska zvijezda razočarana svojom karijerom i nedavnim prekidom koja dolazi u Francusku kako bi glumila Irmu Vep u remakeu francuskog klasika nijemog filma “Les Vampires”. Dok snima jezivi kriminalistički triler, Mira se muči dok se razlike između nje i lika koji glumi počinju zamagljivati i pretapati. Serija „Irma Vep“ otkriva nam neizvjestan teren na granici fikcije i stvarnosti, umjetnosti i autentičnosti, umjetnosti i života.

Autor, scenarist i režiser serije je francuski filmaš Olivier Assayas, a temelji se na njegovom istoimenom filmu iz 1996. godine. Uz Aliciu Vikander, u seriji glume Vincent Macaigne, Jeanne Balibar, Devon Ross, Lars Eidinger, Vincent Lacoste, Nora Hamzawi, Adria Arjona, Carrie Brownstein, Tom Sturridge, Byron Bowers, Fala Chen, Hippolyte Girardot, Alex Descas i Antoine Reinartz. Izvršni producenti su Olivier Assayas, Alicia Vikander, Sylvie Barthet, Daniel Delume, Ravi Nandan, Hallie Sekoff, Kevin Turen, Stuart Manashil, Sam Levinson i Ashley Levinson.


VIŠE O TEMAMAHBOHBO Maxstreaming platformeTV serijeAlicia VikanderOlivier Assayas
Povezano