Kreće potraga za novom Miss Hrvatske. Cure, prijavite se!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 15.01.2020.

0

Foto: Boris Mataković

Foto: Boris Mataković

Tko će biti nova najljepša Hrvatica? Kreće potraga za djevojkom koja će 2020. godine braniti hrvatske boje u svijetu

Iza Izbora za Miss je 28 godina tradicije, iskustva i napretka, 28 djevojaka koje su imale čast predstavljati Republiku Hrvatsku na najstarijem i najglamuroznijem natjecanju u svijetu – Miss World. Djevojke su osim ljepote imale karakter i karizmu, ali i pokazale svijetu svoje kvalitete, običaje i kulturu koju nose u svojim srcima.  Njihov put nije bio lagan, puno su radile, ulagale i učile, ali i ostvarile.
Zajedno sa Direkcijom Miss Hrvatske ostvarile su svoje ciljeve i snove te se upisale u 28 godina tradicije koje ovaj Izbor njeguje i stvara. Sada je vrijeme da se pronađe novu Miss Hrvatske, koja će naslijediti Katarinu Mamić koja je Lijepu našu predstavljala prošle godine u Londonu.
Sve djevojke koje žele postati dio lijepe i bajkovite priče, ostaviti svoj trag, pokazati svoje kvalitete, sklopiti nova prijateljstva i otići na mjesta gdje nikad nisu bile, ovo je njihova prilika. Ukoliko imaš između 16 i pol i 26 godina, možeš postati dio tima Direkcije Miss Hrvatske i dobiti priliku da postaneš Miss obitelj i ponosno predstaviš našu zemlju pred očima cijelog svijeta.

Sve djevojke koje žele okušati sreću, pokazati svoju ugodnu vanjštinu ali brojne druge kvalitete koje imaju, mogu se prijaviti ovdje.

VIŠE O TEMAMAizbori ljepoteMiss Hrvatske
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se