Kreće druga sezona serije 'Došljaci iz prošlosti'

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 17.11.2021.

0

Foto: Lars Olav Dybvig

Foto: Lars Olav Dybvig

Druga sezona norveške Max Original serije 'Došljaci iz prošlosti' (Beforeigners) imat će premijeru 5. prosinca na HBO GO-u

SF drama "Došljaci iz prošlosti" počinje potresnim ubojstvom u Oslu. Policijski detektivi, Lars i Alfhildr, udružuju se u rješavanju novog slučaja u kojem se čini da je najpoznatiji svjetski serijski ubojica, Jack Trbosjek, putovao kroz vrijeme kako bi harao ulicama Osla. Lars i Alfhildr ubrzo shvaćaju da, ako žele uhvatiti ubojicu, mogu vjerovati samo jedno drugome.
U seriji glume Krista Kosonen, Nicolai Cleve Broch, Tobias Santelmann, Paul Kaye, Ann Akin, Jade Anouka, Billy Postlethwaite, Hedda Stiernstedt i Philip Rosch. Autori i scenaristi serije su Eilif Skodvin i Anne Bjørnstad. Producent druge sezone je Terje Strømstad. Režiser i izvršni koproducent je Jens Lien.


Izvršni producenti su Fridrik Mar, Eilif Skodvin i Anne Bjørnstad. Izvršni producenti za HBO Max su Christian Wikander, Steve Matthews i Antony Root.

VIŠE O TEMAMATV serijeHBO
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se