Kralj house scene Solomun dolazi na Exit Festival

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 03.04.2019.

0

Solomun

Solomun

Popularni kralj house scene ove godine stiže u svom čuvenom '+1' formatu uz istoimeni party s kojim je osvojio fanove iz cijelog svijeta

Ovogodišna postava svjetski poznate Dance Arene donosi svoje najjače izdanje ikad! Vijest da je Carl Cox prvi objavio svoj povratak na jedan od najvećih svjetskih raveova na otvorenom, odjeknula je širom svijeta, a njemu su se ubrzo pridružili i sve vodeće elektronske zvijezde današnjice Paul Kalkbrenner, Amelie Lens, Maceo Plex, Jeff Mills, Charlotte de Witte, Boris Brejcha, Peggy Gou, Dax J, Monika Kruse, Adriatique, Satori, Johannes Brecht i brojni drugi.
Ovu ludu postavu kompletirat će nitko drugi nego današnji kralj Ibize i najpopularniji svjetski glazbenik porijeklom s ovih prostora, Mladen Solomun! Popularni kralj house scene ove godine stiže u svom čuvenom "+1" formatu uz istoimeni party s kojim je osvojio fanove iz cijelog svijeta. Krajnje specifične "Solomun +1" zabave u slavnom klubu Pacha smatraju se trenutno najpopularnijim na španjolskom otoku, najvažnijoj svjetskoj destinaciji za noćni provod, a format u kojem Mladen svakog tjedna poziva jednog specijalnog gosta da s njim nastupa cijelu noć, pokazao se kao pun pogodak!
Tale of Us

Tale of Us

Na Petrovaradinskoj tvrđavi pridružit će mu se vodeći svjetski duo današnje techno i house scene Tale of Us, koji mu uvijek gostuju u samoj završnici "Solomun +1" sezone, baš kao i on u finalu njihovog serijala "Afterlife" partyja, zbog čega su mnogi upravo ovaj "back2back" par proglasili za trenutno najtraženiji na svijetu! Ovaj udarni trio u subotu, 6. srpnja "preuzet će" komandu nad gigantskom pozornicom na čak šest sati, i to prvo zasebno, a potom i u zajedničkom, dvosatnom nastupu!

VIŠE O TEMAMAglazbeni festivaliMladen SolomunExit FestivalTale of Us
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se