Korzeti, dobermani, seksi rekviziti: Hartera by Saša Božunović

Piše: CroModa, Zagreb, Rijeka
Objavljeno 13.11.2012.

27

Industrijski interijer popularne riječke Hartere izvrsno je poslužio kao kulisa za snimanje provokativnih fotografija pod autorskom palicom Saše Božunovića

Saša Božunović, profesionalni fotograf i web dizajner iz Rijeke, član je Foto kluba Zagreb, a zaposlen u grupaciji Identum, u hrvatskoj podružnici. Fotografijom se bavi punih deset godina, a radi i kao stock fotograf za nekoliko vodećih stock kompanija od 2006. godine (Istockphoto, Dreamstime, Shutterstock, Fotolia).

Taj industrijski interijer protuteža je u setu fotografija na kojima su modeli obučeni u ekskluzivne unikatne vjenčanice i večernje haljine

Ima status predavača za područje stock fotografije u fotografskoj školi Fotonaut u Zagrebu. Surađivao je na brojnim inozemnim i hrvatskim modnim projektima, projektima komercijalne fotografije te u marketinškim kampanjama. Izlagao je na nekoliko skupnih izložbi, a priprema portfolio za prvu samostalnu izložbu.
- Na ovaj smo način željeli dati podršku svim onim snagama, među kojima je i Hartera Festival, da se dodatno senzibilizira javnost i 'zagrije' za ideju da se prostor propale Tvornice papira, stare preko 180 godina, otvori u potpunosti za kulturne i javne sadržaje. Izvrstan i neponovljiv ambijent ostavio je traga u dark atmosferi na fotografijama. Taj industrijski interijer protuteža je u setu fotografija na kojima su modeli obučeni u ekskluzivne unikatne vjenčanice i večernje haljine Noir Dresses, uz barokne talijanske sofe Tik stolarije, a drugi je set Galerija fotografija Hartera I zamišljen kao niz provokativnih fotografija (styling i odjeća Zorana Mrvoša) 'začinjenih' crnim korzetima, kožnim odjevnim predmetima, dobermanima, čak i ponekim seksi rekvizitom.

U ulogama modela našle su se Urša Milešević, Marta Kanazir, Manuela Fabac, Chiara Pisak, Martin Domjančić i Dalibor Petrinić.

VIŠE O TEMAMASaša BožunovićHarteraZoran MrvoškorzetiUrša MileševićMarta KanazirManuela FabacChiara PisakMartin Domjančić
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se