Kombinezon koji očarava najtraženiji je komad u Mohitu

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 16.10.2022.

0

Foto: Mohito

Foto: Mohito

Na vrh liste najprodavanijih komada u Mohito trgovinama zasjeo je jedan iznimno elegantan i efektan kombinezon iz kolekcije za jesen/zimu 2022/2023.

Jesen i zimu obično vežemo uz čizme, jakne i kapute, tu i tamo poneku haljinu, ali nova lista bestselera popularnog brenda Mohito podsjeća nas na to da se u ovom dijelu godine traže i neki drugi komadi. Popis najprodavanijih Mohito komada, naime, trenutno predvodi jedan kombinezon koji je zasjenio sve druge kreacije iz kolekcije za jesen/zimu 2022/2023.

I to je zbilja pravo osvježenje jer na kombinezone čak pomalo i zaboravimo s prvim danima jeseni. A u ovom ima nešto magično privlačno - čim se tako dobro prodaje.

Najtraženiji komad u Mohitu je ovaj elegantni kombinezon koji će se savršeno uklopiti u kombinaciji s vašim omiljenim čizmama iznad koljena. Dostupan je i u crvenoj i zelenoj, ali najveću pažnju privlači u neodoljivom crnom izdanju. U znaku je izreza na preklop, ukrasnih gumba s prednje strane i asimetričnog poruba, a za njega treba izdvojiti 259,90 kuna.

Mohito

Mohito

Sviđa li se i vama, biste li ga nosili?


VIŠE O TEMAMAkombinezoniMohitocrna boja
Povezano