Kombinacija u kojoj će ljepotice sa špice zakoračiti u jesen

Piše: A.A., Zagreb
Objavljeno 04.09.2022.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Kratka crna jakna s efektom kože i dobre traperice modni su spoj koji će vedriti i oblačiti i ove jeseni. Koji god komad obuće odjenuli uz ovu kombinaciju - nećete pogriješiti!

Već smo lagano zakoračili u taj famozni prijelazni period. Između ljeta i jeseni privikavamo se na neka nova modna pravila i malo 'teže' komade. Stižu i neki novi trendovi, ali se pritom vraćaju i neke vječne, klasične kombinacije koje uvijek imaju dobar prolaz. Popularnost denima raste, baš kao i potražnja za efektnim komadima s efektom kože.

A jedna od kombinacija koja posljednjih godina simbolizira prijelazne periode, bez obzira na to je li riječ o uvodu u proljeće ili jesen, svakako je magični spoj kratke kožne (uglavnom, ali ne nužno - bajkerske) jakne i traperica.

Uz ova dva zahvalna komada možete nositi sve tipove obuće, a mi smo - u iščekivanju prvih pravih jesenskih uzbuđenja na špici - odabrali tri inspirativna stylinga s različitim tipovima traperica (od svijetlih do tamnih, od poderanih do 'cijelih') i šuza (od tenisica do čizmica).


Nadahnite se i spremno zakoračite u jesenski dio godine!


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčankekožne jaknetraperice
Povezano