KOMAD SEZONE? Lijepa Zagrepčanka nosi najveći modni hit jeseni

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 26.10.2022.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Kratke hlače s efektom kože prometnule su se u možda i najveći modni krik aktualne jeseni, a ova zagrebačka ljepotica pokazala nam je kako ih nositi na pravi način

Jesen nam je donijela puno zanimljivih modnih komada i trendova. Neki od njih se vraćaju iz godine u godinu, neki su pak 'ekskluzivno' modno osvježenje i plod 2022. godine. U ovu drugu skupinu svakako idu kratke hlače, najčešće s efektom kože, komad koji je u listopadu zasjenio sve druge; komad koji je obilježio neke od najboljih kombinacija mjeseca.
I protekle smo subote, na špici koja nam je ponudila mnoštvo dobrih lookova, uživali u maštovitim kombinacijama zaokruženim baš ovim hit komadom. A look pred vama je savršen primjer kako ih nositi i kombinirati s drugim 'key' komadima sezone.
Ova je zagrebačka ljepotica na Ilici zasjala u crnom od glave do pete, i to je onaj vječni modni recept s kojim je teško pogriješiti. A ona ne samo da nije pogriješila nego je složila styling doslovno bez mane!


Odlučila se za efektan baloner i nepogrešiv crni top, a sve to kombinirala je s glavnom temom ovog članka - hit crnim hlačicama s efektom kože. Styling je kompletirala trendi gležnjačama, minijaturnom Furla torbicom i sunčanim naočalama s potpisom Ray-Bana.

Za kraj nas zanima i vaše mišljenje o kratkim hlačama kao jesenskom (h)it komadu. Pogodak ili ne?

VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčankekožne hlačice
Povezano