Kolekcija nakita Dandelion za ostvarenje svih želja

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 23.07.2021.

0

Foto: Zlatarna Celje

Foto: Zlatarna Celje

Kolekcija Dandelion svojim svjetlucavim kubičnim cirkonima simbolizira tisuće želja u nježnom i jedinstvenom cvijetu maslačka

Zlatarna Celje još jednom oduševljava unikatnim dizajnom i bezvremenskom elegancijom. Zlatna kolekcija Dandelion nastala je kako bi usrećila sve one koji vjeruju u snagu želje.
Svojom elegantnom lakoćom i jednostavnim geometrijskim linijama odaje počast bezvremenskom dizajnu i zlatarskoj tradiciji dugoj više od 175 godina, a namijenjena je svima onima koji ponajprije vjeruju u sebe, ali i u moć ostvarenja svojih želja.
Kolekcija Dandelion svojim svjetlucavim kubičnim cirkonima simbolizira tisuće želja u nježnom i jedinstvenom cvijetu maslačka.

Dandelion

Dandelion

"U Zlatarni Celje prilikom dizajniranja nove kolekcije potpuno se prepuštamo svojoj mašti. Ipak, ništa ne prepuštamo slučaju pa su kolekcije rezultat detaljnih studija i dugoročnog planiranja našeg dizajnerskog tima. Naša nova kolekcija Dandelion nadahnuta je tisućama želja koje vjetar nosi na sve strane neba. Mašta stvara stvarnost, a ova kolekcija je dokaz da se želje ostvaruju", izjavila je kreativna direktorica Zlatarne Celje, Désirée Kolarec.

Zlatarna Celje

Zlatarna Celje

U kolekciji su prsten, ogrlica i naušnice od bijelog zlata i bijelih kubičnih cirkona, te kolekcija od žutog zlata s kubičnim cirkonima u boji šampanjca.

VIŠE O TEMAMAnakitZlatarna Celjeprstenjeogrlicenaušnicezlatni nakit
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se