Kolekcija koja oduzima dah: Zigman oduševio Zagreb!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 27.10.2013.

195

Spektakularnom revijom jedan od vodećih domaćih modnih dizajnera, Juraj Zigman, na najbolji je mogući način zatvorio ovosezonski Cro A Porter

Juraj Zigman za jesen/zimu 2013/2014.

Juraj Zigman za jesen/zimu 2013/2014.

Zigman nas vodi u daleku Škotsku, a veliki utjecaj tartan uzorka čini ovu zimsku kolekciju toplom, ugodnom i nosivom. Kolekcija obiluje prepoznatljivom štampom Juraja Zigmana koju sam osmišljava i izrađuje, sadrži 50 modela, a svaki od njih priča nam svoju priču te svi zajedno čine jednu veliku cjelinu.

Sretan sam što smo svaku kreaciju namijenili proizvodnji i što se svaka može naručiti

"Nakon mjesec dana izolacije teško je prenijeti osjećaje samo petnaest minauta nakon revije. Ljudi su oduševljeni, a ja zbog toga sretan i uzbuđen. Znam da će ova kolekcija biti nošena i već sada, odmah nakon revije, imamo narudžbe. Mobitel mi je prekrcan porukama i to je divan osjećaj. Bitno je da sve živi i nakon revije. Sretan sam što smo svaku kreaciju namijenili proizvodnji i što se svaka može naručiti. Pošto radim puno projekata koji zažive samo jednom kao kazalište i slično, ovo je ipak dugoročnije i žene će moći bilo kada, bez obzira na modne trendove, u mojim haljinama i za nekoliko godina izgledati moderno" – izjavio je uzbuđeni Juraj Zigman nakon revije.
Inspiraciju je pronašao u slikama Botticellija, Da Vincija i drugih renesansnih slikara. Žena kakvu je zamišlja Zigman ove je zime seksi i samouvjerena, a dizajner želi potaknuti žene da budu kreativne te da se igraju i uživaju u modi.

VIŠE O TEMAMACroAPorterJuraj Zigmantartan uzorakSchwarzkopf Cro A Porter
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se