Kolekcija Karl Lagerfeld X L'Oréal Paris uskoro i u Hrvatskoj

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 14.10.2019.

0

Karl Lagerfeld X L'Oréal Paris

Karl Lagerfeld X L'Oréal Paris

Karl Lagerfeld X L’Oréal Paris – limitirana make-up kolekcija s osobnim pečatom modnog genija, legendarnog i nezaboravnog Chanelovog kreativnog direktora - uskoro stiže i na naše tržište

Karl Lagerfeld i L’Oréal Paris, dva legendarna branda iz Pariza, posvećena ljepoti, udružili su svoje snage u limitiranoj make-up kolekciji koja u studenom stiže na naše tržište.
Između ostalog povezani i svojim pariškim 'podrijetlom', i Karl Lagerfeld i L’Oréal Paris dijele viziju baziranu na eleganciji, stilu, ali i stalnim inovacijama. Karl je jednom prilikom izjavio: "Sutra bih mogao biti suprotnost onoga što sam danas" – ova kolekcija poziva žene da istraže upravo tu misao.
Uskoro i na našem tržištu

Uskoro i na našem tržištu

Neposredno prije svoje smrti, Karl je bio uključen u rane faze razvoja kolekcije, a nakon toga, njegovi suradnici nastavili su blisku suradnju s brand-om L’Oréal Paris, kako bi svaki proizvod ostao vjeran njegovoj kreativnoj viziji.

Foto: L’Oréal Paris

Foto: L’Oréal Paris

"L’Oréal Paris s poštovanjem njeguje sjećanje na Karla Lagerfelda – ova kolekcija odaje počast njegovom naslijeđu, i to sloganom – Svi smo mi pomalo Karl", kažu iz L'Oreala.

VIŠE O TEMAMAKarl LagerfeldLOrealruževi za usne
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se