kofer. otvorio novi dućan u centru Zagreba

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 15.12.2021.

0

kofer.

kofer.

kofer. je otvorio vrata na novoj adresi u centru Zagreba, u Mesničkoj ulici 6, a s promjenom lokacije stigli su i brojni noviteti

"Prostor u Mesničkoj je puno veći, pa smo imali više polica za popuniti te se iz tog razloga sada u kofer. ponudi nalaze i hrvatska vina, pjenušci, šampanjci, čokolade domaćih proizvođača...", kažu iz kofera.

Ideja je bilo puno, a sve ih je u novi prostor vjerno prenijela arhitektica Lana Trobentar Šimunić iz arhitektonskog ureda Lunixar. "Svod od opeke bio je glavna odrednica prilikom kreiranja novog uređenja. Pod se bojom prilagođava boji opeke na svodu te se 'uzdiže' na zidove, namještaj i pult kako bi se dobio dojam stvarnog zalaženja u 'kofer' lijepih proizvoda.", izjavila je arhitektica.

Osim prodajnog prostora kojim dominira glavni pult iza kojeg se nalaze začini u rinfuzi, u interijeru se nalazi i skriveni, "unseen" dio.

Velika novost krije se u keramičkim posudama iza pulta jer se u njima nalaze začini u rinfuzi nastali u suradnji s brendom Botanica. No, nije riječ samo o začinima i dehidriranom voću za koktele, već o punom širem spektru aroma, od začina za kolače te onih koji su namijenjeni svakodnevnoj uporabi u raznim kulinarskim kreacijama. Kupci će se prilikom kupnje moći i dodatno educirati o svakom pojedinom začinu i doznati s čime ga najbolje upariti, mogućnost kupnje točno željene gramaže velika je prednost.

Novi kofer. u Zagrebu

Novi kofer. u Zagrebu

"Uskoro ćemo otvoriti i drugi dio našeg prostora u kojem ćemo, u suradnji s iskusnim barmenima, održavati radionice i degustacije gina, vina i viskija", otkriva Marija Matković, suvlasnica brenda.

Police novog kofer. dućana krase i dalje premium ginovi, tonici, čajevi, svijeće od prirodnog voska i keramičke šalice te već spomenuti začini u svim veličinama pakiranja, pa i oni u rinfuzi.

kofer.

kofer.

Pronaći ćete i proizvode nastale u suradnji s mladim talentiranim umjetnicima i dizajnerima kao što su platnene torbice, ukrasne vrećice za boce i čestitke... No, najveći novitet je svakako selekcija vina hrvatskih vinarija - Kota, Bora, Apolitico, Voštinić Klasnić i Matković samo su neke od njih. Uz to smo pripremili i pjenušce, kao i čaše za vina, pjenušce i koktele.

Novi dućan smještej je na adresi Mesnička 6 u Zagrebu.


VIŠE O TEMAMAshopping u ZagrebuLana Trobentar ŠimunićMarija Matković
Povezano