Klub Dva Osam u znaku Outlooka i Dimensionsa

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 23.06.2022.

0

Foto: Klub Dva Osam

Foto: Klub Dva Osam

Outlook i Dimensions jedni su od najdugovječniji elektronskih festivala na jadranskoj obali, festivali koji redovito privlače publiku iz svih krajeva svijeta

U The Garden Resortu u Tisnom, Outlook Origins ove godine se održava na vrhuncu ljeta, od 28.7. do 2.8., a Dimensions Festivalom, od 1.9. do 5.9., tradicionalno zaključujemo festivalsku sezonu. Kako bismo domaću publiku zagrijali za dva odlična festivala, ovaj vikend u klubu DVA OSAM nas očekuju dva launch partyja posvećena Outlooku i Dimensionsu, a na svakom od njih posjetitelji će imati priliku osvojiti dvije ulaznice za ovogodišnja izdanja!

U petak, 24.6., nas očekuje Outlook Origins 2022 Zagreb Launch Party na kojem će nastupiti Marka San, koji ne pušta pjesme, nego samplirane emocije, Anja G & Dr.Obi će glazbu koristiti kao oruđe za promicanje svojih ideja i pozivati na promišljanje kao i na aktivno djelovanje protiv sistema, i LucyLyu, zagrebački producent/DJ, te svestrani štovatelj bassovitih dubina i uvrnuto zabavnih zvukova. Ulaznice po cijeni od 40 kuna potražite na stranicama kluba, dok će u petak biti 50 kuna.

Outlook Origins održat će se od 28.7. do 2.8. u prekrasnoj uvali The Garden Resorta u Tisnom, te na otvorenoj terasi diskoteke Barbarella's, uz neizostavne boat i after partyje. Outlook festival lani je već otkrio promjenu u nazivu i konceptu, pa smo tako dobili Outlook Origins, novo ime koje obećava povratak izvornim korijenima i temeljima na kojima je izgrađeno ovo najveće svjetsko slavlje sound system kulture. Outlook Origins, nakon nezaboravnog desetljeća provedenog na tvrđavi Punta Christo pored Pule, pronašao je svoj dom u prekrasnom okruženju The Garden Resorta u Tisnom. Izvorno smješten u Petrčanima, The Garden je bio mjesto na kojem je Outlook započeo svoj put 2008. godine, a sad se festival vratio u ovo intimno okruženje kako bi proslavio sve ono što ga čini toliko jedinstvenim. Festivalski program će biti brižno odabran kako bi naglasio sve temelje koje čine Outlook: dubstep, dub, reggae, drum'n'bass, jungle i grime.

U subotu, 25.6., nas očekuje Dimensions Festival 2022 Zagreb Launch Party na kojem nastupaju Borut Cvajner, DJ i istinski kolekcionar vinila i DJ Evan, kojeg svaki ljubitelj housea i techna dobro zna, a koji će svojom selekcijom posjetitelje lansirati na plažu u Tisnom.

Nakon desetljeća stvaranja reputacije kao jednog od najuglednijih festivala elektroničke glazbe u Europi, Dimensions festival se i ove godine održava u Tisnom, u prekrasnoj uvali The Garden Resorta, te na otvorenoj terasi diskoteke Barbarella's, uz neizostavne boat i after partyje.


VIŠE O TEMAMAOutlook OriginsOutlook FestivalKlub Dva OsamDimensions Festival
Povezano