Ključni traper komadi za proljeće s potpisom Reserveda

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 16.03.2022.

0

Reserved Sensual Denim

Reserved Sensual Denim

Kolekcija je dizajnirana na način da dopušta kombiniranje svih traper komada pa nailazimo na hlače, jakne i košulje u istoj nijansi, savršene za uparivanje i stvaranje totalnog denim izgleda

Početak ove proljetne sezone Reserved započinje novom Sensual Denim kolekcijom koja ovom neizbježnom klasiku i uvijek popularnim krojevima dodaje dašak svježine za razne mogućnosti kombiniranja.

Osim raznolikih krojeva traperica koje su nam prva asocijacija na Denim, ova kolekcija uključuje izbor najmodernijih stilova suknji, kratkih hlača, haljina, kombinezona te neodoljivih proljetnih jakni i košulja.

Traper je lakši, mekši, jer su se u ovoj verziji Denima, dizajneri fokusirali na mekoću i maksimalnu udobnost. To se odnosi i na oblik i na paletu boja pa kolekcija prati trend koji je umirujuća vizija urbane senzualnosti. Upravo otuda i karakteristični izrezi ispod ili iznad struka koje pronalazimo na hlačama i suknjama, kao i u kombinezonima i haljinama.

Foto: Reserved

Foto: Reserved

Krojevi, iako voluminozni, fokusirani su na središnji dio siluete, naglašavajući struk dok nogavice ostaju ravne ili široke, a oversized modeli kontrolirani su naborima. Voluminozne košulje kradu pažnju detaljima koje je teško ne primjetiti, poput široke završne obrade na zaobljenim rubovima.

Reserved

Reserved

Paleta boja sastoji se uglavnom od različitih tonova klasične plave s dodatkom jedne od ključnih boja sezone. Ovaj put je to blijedo žuta, također poznata kao "maslac žuta". Kolekcija je dizajnirana na način da dopušta kombiniranje svih traper komada pa nailazimo na hlače, jakne i košulje u istoj nijansi, savršene za uparivanje i stvaranje totalnog denim izgleda.

Foto: Reserved

Foto: Reserved

Snimanje fotografija odrađeno je pod vodstvom izvrsnog Barteka Wieczoreka, dok je redatelja spota koji prati kampanju – Bart Pogoda. Minimalistički styling i lagani, senzualni izgled trapera, na sunčanim mjestima Barcelone pripremila je Katarzyna Mioduska čija kombinacija traper elemenata s osnovnim komadima ili donjim rubljem podsjeća na devedesete kada je traper dobio novi, definitivno odvažniji kontekst.


VIŠE O TEMAMAtrapericeReserveddenimtraper košuljetraper jaknetraper kombinezoniženske traperice
Povezano