KLISAB lansirao 12 novih modela kaputa

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 10.11.2021.

0

Foto: Jakov Baričić

Foto: Jakov Baričić

Dizajneri Kliškinić i Šabarić uoči zimske sezone predstavljaju kolekciju novih kaputa s potpisom domaćeg modnog branda KLISAB

KLISAB kaputi, fokalno mjesto svake ranije zimske KLISAB kolekcije, u novoj sezoni zauzimaju front stage. Kolekcijom koju čine 12 novih modela kaputa i predimenzionirani šalovi, nagrađivani domaći dizajneri Tomislav Kliškinić i Marko Šabarić posvetili su se najtraženijem KLISAB produktu kojeg osobno uživaju dizajnirati.
Dominantnim karakterom dizajna kaputa koji nadilazi trendovske okosnice, Kliškinić i Šabarić kreirali su novi outwear koji lako dopunjuje i jednostavne outfite, čineći ih izuzetnima.
Novi KLISAB kaputi su prepoznatljive stroge forme s naglaskom na ramenima. Ranije popularan motiv kvadrata javlja se u patchwork kombinacijama materijala, a u kolekciji je i oslikan kistom, air brush tehnikom ili prošivima.

KLISAB

KLISAB

Završni ručni radovi i ručno oslikavanje sve kapute čine unikatnima. U izradi su korišteni vuneni štofovi zagasitih boja, a u kolekciji kaputi su upotpunjeni predimenzioniranim šalovima, jednobojnim ili u patchwork kombinaciji raznobojnih kvadrata s dugačkim nepravilnim resama.

Foto: Jakov Baričić

Foto: Jakov Baričić

Vizuale kampanje fotografirao je Jakov Baričić, produkciju potpisuje Nikola Beban, Ante Pažanin za Alfaparf Milano stilizirao je kosu, Saša Joković za Estée Lauder je oblikovatelj šminke. Ana Nikačević potpisuje styling kampanje, Hana Matić je asistent produkcije, a model iz agencije Legion models.

VIŠE O TEMAMAKlisabkaputiženski kaputiTomislav KliškinićMarko Šabarić
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se