Kate Moss u ulozi Brigitte Bardot za Kérastase

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 03.06.2014.

1

Kate Moss za Kerastase

Kate Moss za Kerastase

Razbarušeni look Brigitte Bardot iz 60-ih istovremeno je tipično francuski, ali i potpuno univerzalan

Inspiriran "savršenim nesavršenstvom" koje žene današnjice žele postići, novi proizvodi iz linije Kérastase Couture Styling kreiraju visoko sofisticirane destilizirane stilove koji podsjećaju na neukrotivu grivu Brigitte Bardot i senzualne valove iz vremena Studio 54. Razbarušeni look Brigitte Bardot iz 60-ih istovremeno je tipično francuski, ali i potpuno univerzalan. Iz tog je razloga muza novih proizvoda opet jedinstvena Kate Moss.

Ove godine Couture Styling ponovno slavi bezvremensku ljepotu u svojoj raznolikosti. U ovom novom valu proizvoda Kate Moss predstavlja stil Brigitte Bardot, a Kérastaseov styling ponovno se pozicionira kao zaštitnik savršenog stila.

Novi proizvodi iz linije Kérastase Couture styling

Kérastase Couture Styling

Kérastase Couture Styling

Laque Noire: Sprej za izrazito učvršćivanje koji djeluje protiv vlage u zraku.

Baš kao i haute couture haljine koje oblikuju liniju, Laque Noire omogućava frizure rađene o mjeri. Više od klasičnog laka za kosu, ovaj lak s mikro difuzorom omogućava neposredne rezultate kontroliranog volumena ili ekstremnog strukturiranja. I najsofisticiranije frizure postaju trajne i zaštićene od utjecaja vlage zahvaljujući kombinaciji dva polimera za učvršćivanje koji djeluju u savršenoj sinergiji. Učvršćivanje i kozmetičke kvalitete idu ruku pod ruku kako bi svakoj frizuri omogućile couture potpis.

V.I.P Volume in powder: Puder u spreju s učinkom tapiranja

Neposredna, izrazito jednostavna transformacija zahvaljujući horizontalnom spreju koji pruža volumen i punoću vlaknu kose s ciljanim djelovanjem na korijen. Postizanje "natapiranog" učinka sad je čas posla. Kontrola volumena i dugotrajno učvršćivanje olakšavaju oblikovanje i definiranje kose što otvara vrata beskrajnim mogućnostima kreiranja bilo kojeg tipa stila.

Baume Double Je: Styling pasta s višestrukim djelovanjem

Susret dvije teksture, paste i kreme, prije svega je susret dva looka koji se stapaju: muževnog i ženstvenog. Za definirani ili pak "meki" look, na kratkoj ili srednje dugoj kosi ova "hibrid" pasta strukturira i teksturizira kosu te je dugotrajno učvršćuje zahvaljujući formuli koja omogućava bezgranično strukturiranje. Kontrola paste dolazi zajedno s podatnošću kreme zbog čega sjaj varira od blistavog do mat efekta.


VIŠE O TEMAMAstyling koseKerastaseBrigitte BardotKate Mosspuder u sprejuvolumen kose
Povezano