Katarina Baban u Zagrebu predstavila novu ljetnu kolekciju

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 21.06.2024.

0

Foto: Lara Buljubašić, Dora Barker

Foto: Lara Buljubašić, Dora Barker

Glumica i dizajnerica Katarina Baban održala je drugu samostalnu reviju svog brenda Lilith te zapadni dio Zagreba pretvorila u prvi mali čarobni raj, transformirajući vanjsku terasu Mansion Event Resorta u modernu bajku

A upravo podršku glumačkoj kolegici i prvi među kojima su uživali u novoj kolekciji brenda Lilith bili su i Martina Stjepanović, Sementa Rajhard, Daria Lorenzi, Petra Kurtela, Katarina Madirazza, Ecija Ojdanić, Iskra Jirsak, Petra Kraljev te brojni drugi.

Foto: Lara Buljubašić, Dora Barker

Foto: Lara Buljubašić, Dora Barker

Nova ljetna kolekcija sadrži ukupno 24 modela, a materijali koji su korišteni u izradi su svila, brokat, saten i makrame čipka. Također, posebnost ove kolekcije je upravo ta da su određeni komadi unikatni te se ne mogu ponoviti. Kolekcijom dominiraju već prepoznatljive pastelne boje brenda bijela, roza i plava, no ovoga puta naći će se i nešto za klasičnije i odvažnije, te su određeni komadi dostupni i u crnoj boji.

Foto: Lara Buljubašić, Dora Barker

Foto: Lara Buljubašić, Dora Barker

"Kolekciju smo stvarali 3 mjeseca postepeno, radeći do kraja na najsitnijim detaljima. Željela sam s ovom kolekcijom napraviti pomak u odnosu na dosadašnje haljine. Napravili smo naglasak na večernje svečane haljine te se u kolekciji može naći i nekoliko vjenčanica. Od lepršavih prozirnih modela, od svile preko satena do makrame čipke u kolekciji se mogu naći razni krojevi među kojima prevladavaju gola leđa, raskošni šlepovi, haljine s plaštevima te duboki prorezi. Naglasak je kao i uvijek na nezaobilaznoj romantici u svim oblicima, a upravo ta romantika velika mi je inspiracija i neizostavan dio mog rada." – o svojoj novoj kolekciji otkrila je glumica i dizajnerica Katarina Baban.

Revija Katarine Baban

Revija Katarine Baban

Osječanka sa zagrebačkom adresom u sebi nosi mnoge kreativne vizije i poduzetnički duh stoga možemo zaključiti kako novitetima ovdje nije kraj te da novu reviju nećemo tako dugo čekati. Osim nove kolekcije, Katarina je nedavno otvorila showroom na novoj lokaciji, koji se nalazi u samom srcu Zagreba, na adresi pro. Sestara Baković 1 te time započela još jednu novu i inspirativnu eru Lilith brenda.


VIŠE O TEMAMAKatarina Babanmodne revijehrvatska modaLilith by Katarina Baban
Povezano