Karolina Marković proglašena za hrvatsku Miss Alpe Adria

Piše: CroModa.com/Tportal.hr
Objavljeno 30.11.2008.

0

Karolina Marković (Foto: Tportal.hr)

Karolina Marković izabrana je između 13 djevojaka za novu hrvatsku Miss Alpe Adria na finalnoj večeri izbora održanog 28. studenoga u Karlovcu. Mlada Pločanka sudjelovat će početkom iduće godine u Mađarskoj na međunarodnom izboru Miss Alpe Adria.

Karolina Marković (Foto: Tportal.hr)

Karolina Marković izabrana je između 13 djevojaka za novu hrvatsku Miss Alpe Adria na finalnoj večeri izbora održanog 28. studenoga u Karlovcu. Mlada Pločanka sudjelovat će početkom iduće godine u Mađarskoj na međunarodnom izboru Miss Alpe Adria, javlja tportal.hr.

Pod voditeljskom palicom Sonje Kovač i Borisa Kosmača, u Karlovcu je u petak održan tradicionalni 21. izbor Miss Alpe Adria Hrvatske. Najljepša je odabrana na završnoj večeri između 13 djevojaka koje su prošle brojne castinge diljem Hrvatske.

Premda je Karlovac u to vrijeme zabijelio od snijega, a temperatura se spustila nekoliko stupnjeva ispod nule, večer mladosti i ljepote u Športsko-rekreacijskom centru Karlovac bila je upravo dijametralno suprotna zimi koja je stigla u Lijepu Našu. Večer je započela izlaskom manekenki u kreacijama raznih sponzora, a zatim su na scenu izašle prelijepe natjecateljice koje su se žiriju i publici pokazale u modernim kombinacijama New Yorkera, lijepim haljinama Ivančice Pahor, kupaćim kostimima Beti i zaista veličanstvenim vjenčanicama tvrtke Eternity iz Velike Gorice.

Na kraju večeri saznali smo da je nova hrvatska Miss Alpe Adria Karolina Marković iz Ploča, koja se okitila sjajnom pobjedničkom krunom i prstenom Zlatnog centra Lewico. Prvom pratiljom proglašena je Ivana Mišković iz Makarske, a drugom Iva Pipić iz Zagreba. Pobjednica izbora će se natjecati na izboru Miss Alpe Adria International koji će se održati na mađarskom Balatonu 13. siječnja iduće godine.

U zabavnom dijelu programa posjetitelje su zabavljali Maja Blagdan, Minea, Antonela Malis, Leo, Ivana Marić, Ivan Zak i Marina Tomašević.


Povezano