Kaput koji 'vrijedi svake kune' hit je i u Mohito trgovinama

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 20.10.2022.

0

Foto: Mohito

Foto: Mohito

Klasičan bež kaput među najboljim je modnim investicijama i u ovoj jesensko-zimskoj sezoni, a jedan divan primjerak mami nas u Mohito trgovine

Nemamo ništa protiv atraktivnih, trendovskih komada s 'catchy' detaljima i dizajnerskim rješenjima, ali modni klasici su - bez sumnje - bolja investicija. Posebno u hladnijem dijelu godine. Klasične čizme i klasičan kaput temelj su naše garderobe u jesensko-zimskoj sezoni, zahvalni su i, za razliku od već spomenutih instant-hitova, neće tako brzo dosaditi.

U ovu kategoriju definitivno ide i klasični bež kaput, komad koji zbilja vrijedi imati u ormaru. Nećemo pretjerati ako kažemo da vrijedi svake kune! Jedan takav nedavno smo detektirali na policama brenda C&A, a sličan primjerak sada nas mami u Mohito trgovine.

Ali ne samo nas! Ovaj efektni bež kaput s dvorednim kopčanjem trenutno je na drugom mjestu liste najprodavanijih komada u Mohitu. Riječ je o tipičnom bež kaputu s dvorednim kopčanjem, ovratnikom s reverima i prednjim preklopnim džepovima.

Mohito

Mohito

Cijena ovog komada s potpisom Mohita iznosi 399,90 kuna, a vi nam recite slažete li se s tim da je riječ o jednoj od najboljih modnih investicija u ovom dijelu godine.


VIŠE O TEMAMAkaputiženski kaputibež kaputkaputi s dvorednim kopčanjemMohito
Povezano