Kaput koji osvaja na prvi pogled Mangova je zvijezda jeseni

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 16.09.2022.

0

Foto: Mango

Foto: Mango

Ručno rađeni predimenzionirani vuneni kaput osvaja nas najtraženijom nijansom zelene boje, i definitivno će biti jedan od najpoželjnijih komada u novoj sezoni

Kako temperature padaju, tako raste i potražnja za toplim jesensko-zimskim komadima. I ove godine čizme i kaputi privlače najveći interes, a neki komadi iz novih kolekcija svoj su potencijalno zvjezdani status najavili već u rujnu.

Ovdje još jednom moramo spomenuti da zasad baš ništa ne može parirati popularnosti zelene boje, koja se prometnula u udarni trend na prijelazu iz ljeta u jesen, i koja će definitivno vedriti i oblačiti sve do prvih proljetnih dana u 2023. godini. Stoga ne treba čuditi da su na listama bestselera ključne pozicije rezervirane za - zelene kapute!

Jedan takav krade pažnju i na policama Manga. Ručno rađeni predimenzionirani vuneni kaput osvaja najtraženijom, tamnijom, military nijansom zelene; u znaku je predimenzioniranog dizajna s dvostrukim gumbima i V izreza s reverima, a dio je Mangove 'Committed' kolekcije za sezonu jesen/zima 2022/2023.

Mango

Mango

Kaput je u Mangovim trgovinama dostupan po cijeni od 999,90 kuna, a vi nam recite biste li ga rado vidjeli u svom ormaru!


VIŠE O TEMAMAkaputizelena bojaMangovuneni kaputiženski kaputizeleni kaputidugi kaputi
Povezano