I čizme i kaput u OVOJ boji? Da, ovo je jedan od najvećih trendova sezone!

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 28.10.2022.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Svijetli tonovi na ulicama Zagreba nisu bili samo kratkotrajni listopadski bljesak nego jedan od velikih trendova po kojima bismo mogli pamtiti cijeli sezonu!

Listopad nas je u potpunosti iznenadio paletom boja. U ovo doba godine obično odbacujemo komade u svijetlim tonovima, karakterističnima za ljeto, i uskačemo u crnu od glave do pete. No, ono što je izgledalo kao prolazni listopadski modni bljesak pretvara se u trend koji bi mogao obilježiti i nadolazeće mjesece.

Bijela se ovih dana na zagrebačkim ulicama nosi kao da smo usred srpnja, a one najhrabrije fashionistice furaju je - od glave do pete.

Da, da, bijele čizme i kaputi više nisu modni hir smješten negdje u avangardnom kutku nego mainstream, vrući trend koji je svuda oko nas. A kakve čizme i kaput u veličanstvenoj bijeloj odabrati, kako sve to posložiti i nositi - pokazala nam je ova modno osviještena Zagrepčanka na prošlosubotnjoj špici.


Kožne bijele čizme s potpeticom smjelo je uskladila s prekrasnim bijelim kaputom, a styling je začinila i bijelim modnom dodacima - torbicom i sunčanim naočalama.

Bijela je, dakle, jedan od hitova jeseni, a vi nam recite sviđa li se i vama ovaj trend!


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčankebijela boja
Povezano