Kampanja o kojoj se priča: Sve žene su seksi, bez obzira na veličinu!

Piše: Tea Marić, New York, Zagreb
Objavljeno 07.04.2015.

5008

Lane Bryant

Lane Bryant

Američka kuća Lane Bryant novom kampanjom, pod hashtagom #ImNoAngel, poručuje da je svaka žena seksi, samo to treba samuvjereno pokazati

Djevojke i žene s viškom kilograma odavno nisu tema o kojoj se u svijetu mode ne govori, sve je veći broj poznatih brandova koji plus-size odjeći ozbiljno. Amerrička lanac trgovina Lane Bryant jedan je od pionira u ovoj sferi, a koliko mu dobro ide najbolje govori podatak da trenutno širom SAD-a ima preko 800 dućana.

Foto: Cass Bird

Foto: Cass Bird

Novom kampanjom za donje rublje, pod hashtagom #ImNoAngel, Lane Bryant privlači veliku pažnju medija i javnosti. Ideja je jasna: Lane slavi ljepotu žene bez obzira na njenu veličinu. "Naša kampanja #ImNoAngel poziva sve žene da (za)vole svaki dio sebe. Svaka žena je seksi, samo to treba samouvjereno pokazati, na svoj način", objašnjava Linda Heasley, predsjednica kuće Lane Bryant.

Serija promotivnih crno-bijelih fotografija prikazuje etablirane modele među kojima su i Ashley Graham, Marquita Pring, Candice Huffine, Victoria Lee, Justine Legault te Elly Mayday. S druge strane objektiva posao je znalački odradila još jedna žena - njujorška umjetnica i fotografkinja Cass Bird. Pogledajte i video:


VIŠE O TEMAMApunije djevojkeoblineplus-sizeLinda HeasleyCass BirdLane Bryant
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se