Kakve naočale ove jeseni? Evo što nude vodeći brandovi

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 25.09.2020.

0

Foto: De Rigo

Foto: De Rigo

Iz kreativne radionice talijanske modne kuće DeRigo, ove jeseni se nude top modeli iz kolekcije brendova Police, Carolina Herrera, Furla i Fila

Sunčane naočale nikada neće izaći iz mode. Kraći dani i svježije vrijeme mogu nas ponekad uspavati u lažni osjećaj sigurnosti kada je riječ o našim očima. Kada je u pitanju jesen i hladnija jutra, nema ničeg inspirativnijeg nego, ispijajući svoju prvu jutarnju kavu, spariti lijepo i toplo pletivo, dugi i meki kaput, ovosezonske must have čizme te dodati svoj najdraži oversize model sunčanih naočala.

Takvom svojom pojavom ostavit ćete snažan dojam na druge i plijeniti pozornost od samog jutra. Zagarantirano!

Mnogi misle kako sunčane naočale pripadaju samo suncu i plaži, ali zdrav razum i praksa onih koji znaju, doista kaže drugačije. Dizajnirane su da bi štitile vaše oči gotovo tijekom cijele godine.

Foto: De Rigo

Foto: De Rigo

Ali zašto ih je važno nositi tijekom jeseni i zime? Tijekom hladnijih mjeseci u godini sunce podjednako utječe na vaše oči.

Vjerojatno ste čuli već stotinu puta kako je Sunce najbliže vidnom polju u jeseni i zimi, a štetne UVA i UVB zrake mogu duboko prodrijeti u vašu kožu i do njezinih najdebljih slojeva, čak i po oblačnom i hladnom danu. Te zrake i zimi utječu na vaše oči i kožu oko njih.

Sunčane naočale za jesen 2020.

Sunčane naočale za jesen 2020.

Ne zaboravite kako ste uvijek pod utjecajem sunca, bilo sunčano ili oblačno. Zaštita kože oko očiju je preporučljiva jer se 10% svih karcinoma kože događa baš oko očiju.

Iako samo ljeti koristimo losion za sunčanje i sunčane naočale, imajte na umu kako sunce i tijekom ostalih mjeseci podjednako utječe na rak oko očiju. Dakle, valja se propisno zaštiti sunčanim naočalama jer su one itekako ključne za vaše zdravlje. Ove jeseni koristite vaš omiljeni okvir te ispravne i kvalitetne leće koje mogu potrajati cijeli život, ili možda dva. Budite izvanredni i odgovorni prema sebi, ne samo kako biste
zaštitili svoje zdravlje, već izgledali fantastično i cool.

Top modeli naočala za novu sezonu

Top modeli naočala za novu sezonu

Iz kreativne radionice talijanske modne kuće DeRigo, ove jeseni se nude top modeli iz kolekcije brendova Police, Carolina Herrera, Furla i Fila.


VIŠE O TEMAMAsunčane naočaleDe Rigo VisionCarolina HedrreraFurlaPolice Lifestyle
Povezano