Kako zaigrati tenis s Donnom Vekić i Bornom Ćorićem?

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 09.03.2021.

0

Donna Vekić

Donna Vekić

Osim zabavnog izazova za najmlađe, možete sudjelovati i na posebnoj donatorskoj večeri u sklopu koje će se održati jedinstvena aukcija

Nakon prošlogodišnjeg uspješnog eventa - Hrvatski Premier Tenis, naša vrhunska tenisačica Donna Vekić, njezina obitelj i suradnici, odlučili su na njezinu inicijativu, nastaviti tradiciju i ponovno pokrenuti tenis u Osijeku. U sklopu ovogodišnjeg eventa, pod nazivom Premier Tennis Show, na kojem će osim hrvatskih igrača zaigrati i internacionalna imena, poseban naglasak stavljen je na dvije velike humanitarne točke.
Prva je #SkillsChallenge, a riječ je o jednostavnom i zabavnom izazovu za najmlađe, točnije za osnovnoškolce 5. i 6. razreda, koji će imati priliku pokazati svoje motoričke sposobnosti i ljubav prema sportu. Želja je potaknuti djecu na aktivno bavljenje sportom i općenito podići svijest o zdravijem načinu života.
8 najboljih i najbržih iz cijele Hrvatske, imat će priliku doći u Osijek na Kid's Day program - 6. travnja 2021. te biti dio tima s jednim profesionalnim tenisačem te zaigrati finale na velikom terenu. Što je potrebno da baš Vaše dijete osvoji ovaj challenge možete saznati ovdje i jednostavno se prijaviti prateći korake. Ono što je potrebno za izvršenje izazova je dobra volja, natjecateljski duh te zid i teniska loptica. Tko zna, možda baš Vaš mališan zaigra tenis s Donnom Vekić, Bornom Ćorićem ili nekim od ostalih velikih teniskih imena koji Vas čekaju u Osijeku!

Osnovne škole Osječko-baranjske županije, sudjelovat će u programu dječjeg dana na Premier Tennis Showu. Battle od Schools – izazov je za niže razrede osnovnih škola, gdje će svaka škola imati svoja 4 predstavnika, a mali heroji će se boriti za vrijedne nagrade za svoje škole, dobro se zabaviti ali i pokazati svoje vještine, snagu i volju za sportom.

Također, u sklopu sportske ekshibicije humanitarnog karaktera – Premier Tennis Show, održat će se i donatorska večera, na kojoj će se održati finale jedinstvene i rijetko viđene aukcije, za koju će vrlo posebne predmete, donirati vrhunski svjetski i hrvatski sportaši.

Osim bogatog glazbenog i gastro dijela, na kojem će nastupiti poznata glazbena diva Nina Badrić, gdje će gurmanske specijalitete pripremati vrhunski chefovi Tomica Dukić i Ivan Pažanin, a sve to u prekrasnom ambijentu Terra Negra Country Cluba. Ovo je savršena prilika da sa svojim kolegama i suradnicima, sudjelujete u večeri koja će stvoriti nezaboravne uspomene ali s višim ciljem jer ujedno i pomažete i ulažete u budućnost najmlađih. Gdje, kada i u koliko sati? Osijek, 6.travnja 2021., 20 sati.

Sva prikupljena sredstva od kupnje ulaznica, bit će usmjerena za izgradnju javnih teniskih igrališta u Osječko-baranjskoj županiji, kako bi svako dijete moglo zavoljeti i pokušati igrati tenis, a samim time, razvijati motoričke sposobnosti. Ova inicijativa je puno više od lijepog javnog igrališta, ona pridonosi zajednici, pojedincu, a posebno najmlađima koji su najveće bogatstvo. U budućnosti je cilj djelovati na području cijele Hrvatske.

Broj ulaznica za ovaj nesvakidašnji događaj je ograničen, a ulaznice možete zakupiti ovdje , za 10, 4, i 2 mjesta, prijavom na našu kontakt formu.

Prijave i registraciju za sudjelovanje u aukciji koja će se odvijati 2 tjedna prije donatorske večere moći ćete napraviti putem stranice aukcije.hr.

VIŠE O TEMAMADonna VekićBorna ĆorićHrvatski Premier TenisPremier Tennis Show
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se