Kako uz pomoć odgovarajuće rasvjete stvoriti ugođaj

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 30.11.2020.

0

Foto: Ikea

Foto: Ikea

Trebate samo objesiti visilicu ili postaviti stolnu lampu na prozorsku dasku i vaš će dom u tren oka izgledati bolje, toplije i udobnije

Sad kad dani postaju sve kraći savršen je trenutak da uz pomoć odgovarajuće rasvjete stvorite udoban ugođaj. Trebate samo objesiti visilicu ili postaviti stolnu lampu na prozorsku dasku i vaš će dom u tren oka izgledati bolje, toplije i udobnije, savjetuje Ikea.

Svakoj prostoriji potrebna je dobra kombinacija rasvjete. Ponekad nam za čišćenje i pospremanje treba stropna lampa. U drugim slučajevima nam treba usmjerena rasvjeta radne lampe, npr. dok čitamo. A postoje i trenuci kad nam je potrebna ambijentalna rasvjeta visilice ili stolne lampe kako bi prostorija izgledala toplije i udobnije.

Prigodna rasvjeta za čitanje

Ikea

Ikea

Planirate u poslijepodnevnim satima uživati u udobnoj sofi i dobroj knjizi? Pobrinite se da za to imate odgovarajuću rasvjetu. Hladna i dovoljno jarka usmjerena rasvjeta prikladna je za rad i čitanje zato što djeluje kao dnevna svjetlost i pomaže vam da se osjećate budnije.

Topla žarulja za ugođaj

Foto: Ikea

Foto: Ikea

Znate li da stolnom lampom na prozorskoj dasci možete podići svoje raspoloženje i otjerati jesensku tminu. Odaberite toplu bijelu žarulju i postignite ugođaj savršen za rješavanje križaljki ili spavanje na sofi.


VIŠE O TEMAMAuređenje domaIkealampeinterijerirasvjeta
Povezano