Kako uz LED rasvjetu postići atmosferičan ugođaj

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 28.01.2020.

0

Foto: Ikea

Foto: Ikea

Kada je riječ o ugođaju, na LED rasvjetu često zaboravimo. Ovo su neki od savjeta iz Ikee koji će vam pomoći da je iskoristite na funkcionalan, ali i na prekrasan način.

1. Blaga svjetlost koja pokazuje put

Foto: Ikea

Foto: Ikea

LED trake usmjerene prema dolje dodaju pravu količinu umirujuće svjetlosti i pružaju ti sjaj koji će noćne ptice navoditi domom.

2. Snaga je u brojevima

Foto: Ikea

Foto: Ikea

Postavljanjem većeg broja lampi zaista ćete osvijetliti sobu na više načina. Grupiranje je jednostavan način postizanja ukrasnog efekta, naročito ako se svjetlost i oblici na neki način povezuju (ovdje je riječ o žutoj svjetlosti, sivom staklu i zaobljenim linijama).

3. Zelenilo i svjež zrak dobitna su kombinacija

Foto: Ikea

Foto: Ikea

Postoji nešto posebno u osvjetljavanju prostora izvan doma tijekom noći. U vrtu, na balkonu ili jednostavno pokraj prozora – ova rasvjeta odlično odgovara na svakom mjestu. Ako možete, dodajte i nekoliko biljaka (jedno će drugome pomoći da izgleda bolje).

4. Povratak osnovama s malim pomakom

Foto: Ikea

Foto: Ikea

Pronalaženje novih načina postizanja željenog ugođaja uvijek je dobro, no ponekad jednostavno želite ono što već poznajete: lučice, svijeće i petrolejske lampe. Budući da su sve one dostupne u LED verzijama, možete dobiti ono najbolje od oba svijeta: prekrasan plamen o kojem se ne morate brinuti.

VIŠE O TEMAMAuređenje domainterijeriLED rasvjeta
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se