Kako urediti spavaću sobu: Donosimo nekoliko proljetnih ideja

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 16.04.2018.

1

Foto: Dan Duchars, Ikea

Foto: Dan Duchars, Ikea

Preuredi svoju spavaću sobu u skladu s godišnjim dobom. Ovdje donosimo nekoliko jednostavnih proljetnih ideja inspiriranih Ikeom.

Isprobaj svijetle boje! Izaberi ukrasne detalje u boji koja će osvježiti sobu i povezati je u cjelinu. Ove sezone su moderne svijetle nijanse. U Pijinoj spavaćoj sobi, žuti elementi za izlaganje stvaraju 'sunčani' kontrast tamnim zidovima. No ne mora svaka izmjena biti ovoliko opsežna da bi se postigao željeni dojam...
Stilist interijera: Carl Braganza, Ikea

Stilist interijera: Carl Braganza, Ikea

Razmišljaj slojevito. Uvođenje više manjih promjena, u vidu novih tekstila i dodataka, je jednostavan način za obnovu prostorije bez mijenjanja većih komada namještaja. Guste zavjese zamijeni s prozirnima koje propuštaju dnevnu svjetlost ili dodaj nekoliko šarenih ukrasnih jastučnica.
Foto: Ikea

Foto: Ikea

Naglasi krevet! Ako jednobojni ukrasni detalji nisu dostatni, unesii još boja! Stavi se za višeboju posteljinu i manje komade namještaja u tvojim omiljenim nijansama, kao što je ovaj prostorno-pametni stolac, koji se može složiti na drugi takav stolac te koristiti kao noćni ormarić.

Svježe cvijeće najbolja je proljetna ideja | Foto: Ikea

Svježe cvijeće najbolja je proljetna ideja | Foto: Ikea

Ukrasi sa svježim cvijećem. Jednostavni cvjetni aranžman će unijeti dašak prirode u svaku prostoriju. Pia voli da se u njenom domu ogledaju godišnja doba, pa bere sezonsko divlje cvijeće iz svog vrta.

VIŠE O TEMAMAspavaća sobaIkeauređenje domakako urediti spavaću sobu
Povezano

Crveni detalji u dekoraciji vašeg doma

Inspiracija s Pinteresta

Crveni detalji u dekoraciji vašeg doma


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se