Kako urediti (malo, srednje ili veliko) predsoblje

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 22.09.2020.

0

Foto: Ikea

Foto: Ikea

Bilo da je riječ o velikom ili malom predsoblju, Ikea ima ideje za prostore svih veličina (kao i najniže cijene) uz koje ćete prostor srediti u trenutku

Nije to nužno prostor u kojem provodimo puno prostora, no ipak je prvi i posljednji dio doma koji vidimo svakoga dana. Upravo je stoga važno i predsoblju pružiti malo ljubavi.
Bilo da je riječ o velikom ili malom predsoblju, Ikea ima ideje za prostore svih veličina (kao i najniže cijene) uz koje ćete prostor srediti u trenutku. Torbe, jakne, obuća i usisivači: vi ste sljedeći na redu!

Malo

Foto: Ikea

Foto: Ikea

Dakle, nemate puno vremena. Nemate puno novca koji možete potrošiti. No, imate hrpu "umetni vrstu proizvoda ovdje" koja sve više raste ispred tvojih ulaznih vrata i traži hitnu pomoć. Vrijeme je da to riješimo, zar ne?

Čak i ako su male, kuke mogu odraditi težak posao u predsoblju – uz odgovarajući šarm i dobar izgled.

Ako je prazno mjesto na stalku za obuću teško pronaći, zašto ne bite odabrali organizator koji će u prostoru za jedan par obuće stvoriti dovoljno mjesta za dva para?

Oblik nalik skulpturi uz praktičnost vješanja jakni: teško je zamisliti predsoblje koje ne bi bilo bolje uz ovaj stalak za šešire i kapute.

Srednje

Foto: Ikea

Foto: Ikea

Jeste li spremni za sljedeću razinu? Možete vi to! S iznenađujuće malo truda ovi će vam recepti pružiti sjajne rezultate u predsoblju: puno funkcija uz ugođaj koji vam želi dobrodošlicu kada stignete kući.

Pogledajte koje stvari trebaš staviti u predsoblje te u skladu s time definirajte rješenja za odlaganje. Uzmite kao primjer dom ovog para koji voli surfanje: ormar s patentnim zatvaračem poslužit će za kombinezone, daske se nalaze na podlozi za obuću, a kuke i šipke (koje ne služe samo za kuhinje!) tu su za odlaganje šešira, kapa i torbi za plažu.

Veliko

Foto: Ikea

Foto: Ikea

Velika rješenja za odlaganje poput ovih, koja su dizajnirana do točno odgovaraju dimenzijama predsoblja, traže malo više planiranja. Bez brige: nagrada koja dolazi uz uredno, organizirano predsoblje bit će i više nego vrijedna truda.

Rješenje za odlaganje u predsoblju ovog doma iskorištava izdržljive elemente i pretvara ih u rješenje savršeno za obitelj. Prostor između dva elementa pune visine savršenih je dimenzija da postane ugodan kutak za čitanje u kojem redovito uživaju dvije sestrice koje ovdje žive.

Sivi elementi u ovom predsoblju pristaju uz one u kuhinji koja se nalazi iza vrata s desne strane. Rezultat je moderan, usklađen izgled u svim dijelovima doma. Elementi iznad vrata pametno iskorištavaju prostor koji je ujedno i arhitektonski element.

VIŠE O TEMAMAnamještajuređenje domaIkeauređenje predsobljainterijeri
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se