Kako nositi žutu boju? Tips&tricks + inspiracija!

Piše: A.Š., Zagreb
Objavljeno 17.05.2017.

121

Žuta boja vlada i ulicama Zagreba | Foto: Zibar / CroModa

Žuta boja vlada i ulicama Zagreba | Foto: Zibar / CroModa

Proljetno-ljetna sezona iznenadila nas je obiljem intenzivnih boja. Vedra i posebna, i žuta se boja vratila na modni Olimp.

Žuta boja jedna je od najmodernijih tekuće proljetno-ljetne sezone. Nalazi se na svim komadima: i na obući, i na modnim dodacima, i na temeljnim odjevnim predmetima. A vesele nas i nijanse - in su gotovo sve, od prigušenih pastelnih tonova do jarke boje kanarinca. Dakle, problema s nalaskom svoje varijante žute boje ove sezone nećete imati!

Na što pripaziti?

Ipak, važno je upamtiti da i sa žutom bojom treba biti oprezan. Prvo na što želimo obratiti vašu pažnju je to da trebate biti oprezni s nošenjem isključivo žute boje. Na modnim revijama i podijumima takvih, u potpunosti žutih kombinacija ima puno, no visoka je moda jedna stvar, a dnevna garderoba sasvim nešto drugo. Od žutog total looka trebali biste odustati. Žutu je boju bolje nečim razblažiti.
Žute haljine vrebaju sa Zarinih polica

Žute haljine vrebaju sa Zarinih polica

Žutu boju trebate kombinirati s pastelnim nijansama, bijelom bojom, svijetlosivom i crnom. S takvim kombinacijama nikako nećete pogriješiti. Uostalom, ako želite nešto jarko i upečatljivo, hrabro eksperimentirajte - ove se sezone tako nešto posebno pozdravlja.


Žuta boja ima još jednu tajnu - ako vam ona baš ne pristaje, a želite je nositi, maknite je dalje od lica. Gornji dio tijela prekrijte nekom bojom koja vam pristaje, a donji (hlače, suknja, cipele, torba) žutom.

VIŠE O TEMAMAžuta bojažute haljinemodni savjeti
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se