Kako najbrže do duge kose? Ova indijska metoda će vas oduševiti!

Piše: K.L., Zagreb
Objavljeno 14.08.2017.

24

Foto: Screenshot / YouTube, superWOWstyle

Foto: Screenshot / YouTube, superWOWstyle

'Voljela bih kada bih mogla reći da je za sve kriva genetika, ali iskreno - ključ je više u ovom malom tretmanu različitim uljima', otkriva indijska zvijezda YouTubea

Duga kosa san je mnogih žena, no put do nje često je mukotrpan i traje gotovo pa beskrajno. No, za sve postoji rješenje, a jedna korisna beauty tajna stiže nam iz daleke i egzotične Indije.

Ljudi me često pitaju kako uspijevam u tako kratkom vremenskom roku doći do guste kose. Pa, voljela bih kada bih mogla reći da je za sve kriva genetika, ali iskreno - ključ je više u ovom malom tretmanu aloe verom, vitaminom E te ricinusovim i kokosovim uljem. Od mame sam naučila ovu metodu i masažu, i moram priznati da je to jedan od najvećih razloga zašto moja kosa danas izgleda tako. Kao Indijka, od prethodnih sam generacija naučila brojne tajne njege kose, a ova rutina jedna je od mojih omiljenih", kaže indijska zvijezda Youtubea Prachi, čiji kanal ima više od 600.000 pretplatnika, i čiji je video o najkraćem putu do duge kose ostvario nevjerojatnih 10-ak milijuna pregleda.

Pogledajte i sami:
VIŠE O TEMAMAduga kosanjega koserast kosetutorialulje za kosu
Povezano