Kako Jeleni Veljači stoji jedna od najtraženijih haljina sezone?

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 13.05.2019.

0

Foto: Mara Bratoš i Luka Dubroja

Foto: Mara Bratoš i Luka Dubroja

Jelena Veljača zasjala je u vrlo zanimljivoj bijeloj haljini s volanima i crnim čizmicama na premijeri predstave 'Praznine'

Predstava Praznine, koja je posljednjih dana jako zaintrigirala javnost, premijerno je proteklog vikenda odigrana u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu, gdje se za istu tražila pozivnica više. Ova interdisciplinarna intermedijska predstava na inovativan način povezuje kazalište, film, sliku i glazbu, kroz kreativno kolaborativni proces, a realizirana je u koprodukciji HNK i umjetničke organizacije Odeon Art i Školske knjige d.d., uz pomoć 12 umjetnika, Puninu sadržaja Praznine, potpisuje kreativna producentica Ana Marija Žužul, uz autorski tim u sastavu Morana Novosel, Dubravka Lelas, Ana Vučak Veljača te Ana Marija Žužul. Praznine i temom i izvedbenim konceptom, istražuju neuralgičan trenutak današnjeg društva.
Priču o tri žene koje pokušavaju ustanoviti trenutak u kojem su postale sporedni likovi svojih života, premijerno su došla pogledati i brojna imena iz glumačkog svijeta, a najviše pozornosti privukla Jelena Veljača, koja se pojavila u beskrajno romantičnoj i prozračnoj bijeloj haljini s volanima, a ovaj efektni komad uskladila je s ništa manje zanimljivim crnim čizmicama.
Jelena Veljača i Dražen Čuček

Jelena Veljača i Dražen Čuček

Pogodak ili promašaj? Prosudite sami!

VIŠE O TEMAMAbijela bojahaljineJelena Veljača
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se