Kako je Police završio na kacigi Lewisa Hamiltona

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 05.06.2019.

0

Foto: Police

Foto: Police

Dogovorena je nova zanimljiva suradnja, Policeov logo bit će vidljiv s obije strane kaciga vozača Lewisa Hamiltona i Valtteria Bottasa, kao i u 'pit' garaži

Police, lifestyle brand De Rigo grupe, potpisao je važan sponzorski ugovor s Mercedes-AMG Petronas Motorsportom, timom koji je dom petogodišnjeg svjetskog prvaka Formule 1, Lewisa Hamiltona. Police je također najavio nadolazeću kolekciju naočala dizajniranu u suradnji s  F1 i modnom ikonom.
Police je postao službeni dobavljač tima Mercedes-AMG Petronas Motorsport. Kao rezultat ovog partnerstva, vozači i cijeli trkaći tim nosit će sunčane naočale i dioptrijske okvire branda.
Foto: Police

Foto: Police

Policeov logo bit će vidljiv s obije strane kaciga vozača Lewisa Hamiltona i Valtteria Bottasa, kao i u 'pit' garaži, te će se pojavljivati u marketinškim aktivnostima tima.

Partnerstvo će biti nadopunjeno nadolazećim predstavljanjem kolekcije naočala dizajnirane u suradnji s Lewisom Hamiltonom, koji koristi naočale kao jedan od svojih stilskih dodataka.

Osnovan 80-ih godina prošlog stoljeća kao brand naočala De Rigo Grupe, Police sada ima široku paletu proizvoda, a sve to obilježavaju visokokvalitetni materijali i izrazito urbani duh.

VIŠE O TEMAMALewis HamiltonPoliceDe Rigokacige
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se