Yalea u Zagrebu predstavila novu kolekciju naočala

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 28.04.2023.

0

Yalea je nove modele naočala predstavila u Amadria Park Hotelu u Zagrebu

Yalea je nove modele naočala predstavila u Amadria Park Hotelu u Zagrebu

Magda, Vlasta, Maja, Ljubica i Katarina – inspirativne žene sudjelovale u predstavljanju sunčane kolekcije naočala popularnog talijanskog brenda Yalea

Povodom predstavljanja nove kolekcije sunčanih naočala i dioptrijskih okvira ženskog brenda Yalea, talijanskog modnog diva DeRigo, jučer je u dvorani Caffe Capital Amadria Park Hotela u Zagrebu održana diskusija o značajkama brenda Yalea kroz slavljenje žena, njihovog duha i postignuća.

Stvarajući brend Yalea, vizija tvrtke DeRigo bila je stvoriti brend naočala koji prihvaća i nadilazi modu, kako bi udahnuo snagu i samopouzdanje ženama. Stvorena je tako kolekcija naočala s izvrsnim omjerom kvalitete i cijene te dizajnom koji je bezvremenski, ali uronjen u sadašnjost. Proizvod je to koji ističe ljepotu svake žene, spajajući estetske i etičke vrijednosti s kojima se svaka žena može poistovjetiti. U nastojanju da podrži žene diljem svijeta, YALEA podupire program „Jače žene, jače nacije“ organizacije Women for Women International. Odajući počast ženama, kolekcija se sastoji od sunčanih i dioptrijskih modela naočala čija su imena ugravirana na unutarnjoj strani krilaca. Kolekcija ima za cilj promovirati suvremene žene podržavajući njihovu slobodu izbora, nagrađujući njihovu jedinstvenost, prirodnu ljepotu i talente.

Panel diskusija u organizaciji brenda Yalea

Panel diskusija u organizaciji brenda Yalea

Svi su modeli različiti u detaljima, sofisticiranim kombinacijama acetata, metala i obojenog emajla u elegantnoj kromatskoj paleti boja. Anna, Maria, Marion, Amelia, Ella, Maggie, Steffi, Guo, Tania i Carme, mnoga su imena modela ovog lijepog brenda kojim se odaje počast ženama različitog podrijetla, kultura i profesija, koje nisu nužno slavne, ali koje su zagovarale svoje životne izbore, obveze i postignuća.

Ljubica Jurič, Katarina Madirazza, Magda Milas, Vlasta Gyura i Maja Bachler

Ljubica Jurič, Katarina Madirazza, Magda Milas, Vlasta Gyura i Maja Bachler

Lijepe, snažne i kreativne žene: slikarica Maja Bachler, pijanistica Vlasta Gyura, glavna urednica portala She.hr Ljubica Jurič, glumica Katarina Madirazza i Magda Milas, FINTECH A1, povezujući vrijednosti brenda Yalea, dale su odgovor na pitanja bezvremenske ljepote, elegancije, ženstvenosti, pozitivnosti i ženskog osnaživanja.

Magda Milas

Magda Milas

Po završetku ovog lijepog ženskog druženja, a potaknuti dojmljivim razgovorom, zaključilo se da poput Yalee svakodnevno ukazujemo na činjenicu zašto je lijepo biti žena i koliko je važno razumjeti i podržati jedna drugu. Gledajući svijet danas, imamo se čemu veseliti. „Nastojte svakodnevno biti bezvremenske, elegantne, pozitivne, ženstvene i snažne! Važno je da poštujemo i slavimo postignuća koja su žene postigle kroz povijest i koje činimo mi danas”, za kraj je dodala moderatorica Iva Šulentić.


VIŠE O TEMAMAYaleasunčane naočaleDe Rigo VisisonLjubica JuričKatarina MadirazzaMagda MilasVlasta GyuraMaja Bachler
Povezano