Kako izgledati mlađe? Ova 3 savjeta brišu godine!

Piše: Z.P., Zagreb
Objavljeno 07.08.2020.

0

Foto: Dove

Foto: Dove

Većina žena koje izgledaju puno mlađe od svoje stvarne dobi slijede tri veoma važna savjeta u njezi kože. Evo koja!

Često si postavljamo pitanje kako neke zvijezde uspijevaju izgledati gotovo dva puta mlađe od svojih stvarnih godina. Evo o čemu se radi:

1. One štite kožu od sunca

Najvažnija navika koja razlikuje životni stil žena koje izgledaju mlađe je odgovoran stav prema zaštiti kože od sunca. Prema jednom istraživanju, 78% žena koje uvijek koriste proizvode sa SPF-om doživljavaju znatno manje kožnih promjena povezanih s godinama od onih koje to zanemaruju. Pored toga, djevojke koje uopće ne sunčaju imale su 35% vjerojatnost da će pasti u skupinu „zauvijek mlade“.

2. Oni vode računa o hidrataciji kože

Žene koje nisu iskusile suhu kožu imaju veće šanse da izgledaju mlađe od onih koje ne vlaže dovoljno lice i tijelo. Ovdje možemo reći da vlasnice masnog tipa kože imaju malo više sreće, ali i njihovoj je koži potrebna odgovarajuća hidratacija. Općenito, zapamtite: ne biste se trebali zanositi sredstvima koja sadrže alkohol te isušuju, ali proizvodi s vitaminima i hijaluronskom kiselinom trebate definitivno reći da.

3. One vole sebe

Posljednja točka povezana je ne toliko s načinom života koliko sa odnosom prema njemu i prema sebi. Istraživači su otkrili da djevojke koje vole same sebe i primjećuju više prednosti nego nedostataka u svom izgledu imaju veće šanse da zadrže mladolik izgled.

VIŠE O TEMAMAnjega koženjega licaanti-age kozmetika
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se