Kako Indiri Vladić stoji duga bijela haljina od čipke?

Piše: N.J., Zagreb, Budva
Objavljeno 25.02.2014.

200

Boris Đurđević i Indira Vladić

Boris Đurđević i Indira Vladić

Nagradu za najpopularniju grupu u famoznoj 'regiji' Indira je preuzela u čipkastoj haljini s potpisom Kristine Burje

Sinoć je u Budvi, u Hotelu Splendid održana svečana dodjela trećeg po redu Crnogorskog Oskara, a nagradu za najpopularniju grupu u famoznoj "regiji" osvojila je Colonia.

Indira u haljini Kristine Burje

Indira u haljini Kristine Burje

"Jako smo počašćeni. Lijepo je kada dobijete priznanje u svojoj domovini, no kada ovakvo priznanje dobijete i izvan svoje zemlje - to je nevjerojatna čast. To nas čini velikima i ponosnima. Ljubav članova Colonije nije tajna, ona traje već drugo i trajat će još jako jako dugo. Ljubav je u zraku!" – u trenutku preuzimanja nagrade uzbuđeno je rekla pjevačica grupe Indira Vladić odjevena u dugu bijelu čipkastu haljinu s potpisom hrvatske dizajnerice Kristine Burje.

'Trudit ćemo se da budemo još bolji'

"Uvijek je lijepo biti najbolji i sigurno je da laska kada se vaš trud i svakodnevni rad prepoznaju od strane struke, ali i publike koja je ipak najvažnija u cijeloj ovoj priči. Hvala svima koji su glasali za nas. Ovo je dokaz da smo i na regionalnom tržištu dobili publiku kojoj je Colonia najdraža grupa, a mi ćemo se truditi da budemo još bolji", izjavio je Boris Đurđević, autor i producent Colonijinih pjesama.


VIŠE O TEMAMAIndira VladićColoniaBoris ĐurđevićKristina Burjaduge haljine
Povezano