Kako Elli Dvornik stoji hit-nijansa 'Snow White Blonde'?

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 29.10.2018.

53

Ella Dvornik | Foto: Bojan Zibar

Ella Dvornik | Foto: Bojan Zibar

Platinastoplava nijansa naziva Snow White Blonde pun je pak pogodak za Ellu Dvornik, kojoj je ova boja lijepo istaknula lice i stavila ga u prvi plan

"Kosa je naš najljepši ukras" - izjava je s kojom bi se mnogi složili, a upravo nju imao je na umu Keune Haircosmetics, jedna od najpoznatijih beauty kompanija na svijetu, pri osmišljavanju svoje nove nacionalne kolor kampanje naziva „Kosa kao remek djelo“. Vodeći se filozofijom kako su frizeri umjetnici, koji stvaraju svoju umjetnost pomoću platna, odnosno kosa svojih klijentica, Keune je napravio svojevrsnu beauty bibliju za jesen / zimu 2018.2019., koja objedinjuje 15 trenutno najvećih svjetskih hair trendova.
Dosad je kampanja prikazana u 4 najveća hrvatska grada, Zagrebu, Osijeku, Rijeci i Splitu, a proteklog vikenda mini Keune turneja ponovno se vratila u metropolu, gdje je u Beauty Centru Royal, kako i priliči imenu, na kraljevski način prikazano čak 6 must have trendova za kosu za hladne dane.
Foto: Bojan Zibar

Foto: Bojan Zibar

Platinastoplava nijansa naziva Snow White Blonde pun je pak pogodak za Ellu Dvornik, kojoj je ova boja lijepo istaknula lice i stavila ga u prvi plan. Ledeno plava boja, poput prave kontrastne snjeguljice, trend je koji ce zasigurno zaživjeti na mnogim ljubiteljicama odvažnih beauty lookova.

VIŠE O TEMAMAElla DvornikplavušeKeune Haircosmeticsboje za kosu
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se