Kada cipele (pro)govore: Aldo za jesen/zimu 2013/2014.

Piše: Tea Marić, Zagreb
Objavljeno 23.07.2013.

0

Prvoligaški top-modeli Lily Donaldson, Jourdan Dunn, Jessica Stam, Ming Xi i Anais Pouliot Aldova su zaštitna lica za jesen 2013.

Kanadska etiketa cipela Aldo širi se munjevitom brzinom. Kada je u pitanju imidž branda veliki korak naprijed je reklamna kampanja za jesen/zimu 2013/2014., koja je okupila sve same zvijezde modelinga. Fotografija je prepuštena provokativnom Terryju Richardsonu, majstoru za jedinstven miks humora i erotike, pred čiji su objektiv u trendovskim štiklama, gležnjačama i bajkerskim čizmama stale Lily Donaldson, Jourdan Dunn, Jessica Stam, Ming Xi i Anais Pouliot, podržane manekenima Florianom Van Baelom i Mathiasom Lauridsenom.

"U novoj sezoni sve karte smo bacili na esencijalne komade obuće. Željeli smo da cipele govore same za sebe, stoga smo ih u kampanji i gurnuli u prvi plan", izjavio je Douglas Bensadoun, kreativni direktor i dopredsjednik Alda. Kampanju pogledajte u fotogaleriji.


VIŠE O TEMAMAAldoTerry RichardsonLily DonaldsonJourdan DunnJessica StamMing XiAnais PouliotFlorian Van Bael and Mathias LauridsenDouglas Bensadounbajkerske čizme




Povezano