Josipa Lisac oduševila virtualnim koncertom

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 15.02.2021.

0

Foto: Marjan Radović

Foto: Marjan Radović

Jedinstven, sinoć održan, virtualni koncert Josipe Lisac jednoglasno je oduševio brojnu publiku diljem svijeta

Na Valentinovo i njezin rođendan, datum na koji Josipa Lisac i inače nastupa, ove je godine je stigao njezin premijeran online projekt pokazavši koliko je superiorna i u ovim specifičnim uvjetima.

Sjajan koncert otvoren antologijskom „Što me čini sretnom“ te zatvoren proročanskom „Ispočetka“ donio je profinjen presjek nekih od najvažnijih djela Josipine karijere, uz jedan naklon starim i novi radovima, među kojima su se našle „O jednoj mladosti“, „Magla“, „Hir, hir, hir“, „1000 razloga“, „Danas sam luda“, „Ležaj od suza“, „Gdje Dunav ljubi nebo“ i mnoge druge.

Oduševljeni komentari zatrpali su chat box Entriove platforme na kojoj se gledao stream, kao i Josipine društvene mreže i to ponajviše komentarima na račun izvedbe, ali i pozdravima sa svih strana planete. Ulaznice za ovaj ekskluzivan susret s našom najvećom glazbenom umjetnicom prodane su, naime, u više od 30 zemalja, na nekoliko kontinenata.

Snimka koncerta bit će dostupna za gledanje još najkasnije do ponoći s ponedjeljka 15. na utorak 16. veljače i to za sve kupce ulaznica koji su to već ranije učinili, ali i za one koji je tek planiraju kupiti.


VIŠE O TEMAMAJosipa Lisac
Povezano