Josipa Lisac na intimnom koncertu u klubu Sax

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 04.04.2024.

0

Foto: Promo

Foto: Promo

Josipa Lisac spušta zastor na obljetničku sezonu zagrebačkog kluba Sax nastupom koji je na programu u četvrtak 25. travnja ove godine

Klub u Palmotićevoj ove je godine proslavio velikih 25 godina rada, a legendarna Josipa Lisac zaokružuje ciklus s ovim intimnim koncertom.

Na kraju sezone u kojoj je klub vidio spektakularne nastupe imena kao što su Zabranjeno pušenje, Rambo Amadeus, Letu štuke te sada već legendarne rezidencije od sedam dana Buč Kesidija i pet dana Pipsa, Josipa Lisac održat će ekskluzivan i izrazito limitirani nastup za koji će se u prodaji naći samo 180 ulaznica.

Na jednu večer, 25. travnja, Sax će tako biti pretvoren u mali intimni jazz klub, a Josipa će sa svojim bendom odsvirati koncert u za nju najmanjem kapacitetu u Zagrebu u posljednjih 20-ak godina.Ulaznice za ovaj limitirani intimni koncert u prodaju idu u petak, 5. travnja, u 9:00 sati, a bit će dostupne u sustavu Eventim. U prodaji će se naći samo 40 sjedećih mjesta po cijeni od 57 eura i 140 ulaznica za sektor stajanje po 42 eura.


VIŠE O TEMAMAJosipa Lisackoncerti u Zagrebuklub Sax
Povezano