John Who? Izložba fotografija Ivana Pavliša u Galeriji Kranjčar

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 17.11.2015.

5

Serijom od 15 fotografija Ivan Pavliš će obuhvatiti presjek svog dosadašnjeg rada posebno onog u modi

Iako njegovo lice svakodnevno viđate na svim eminentnim društvenim događajima s foto aparatom u ruci kako na svoj jedinstven način fotografijama bilježi ljude i trenutke oko sebe, mladi i talentirani fotograf Ivan Pavliš po prvi puta svoje radove predstavit će na samostalnoj izložbi u galeriji Kranjčar 26. studenog 2015. Poznat po komercijalnom pristupu fotografiji izložbom  pod nazivom "John Who" predstavit će se u novom  fotografskom svjetlu. Serijom od 15 fotografija autor će obuhvatiti presjek svog dosadašnjeg rada posebno onog u modi.
Moda je oduvijek bila centar njegovog fokusa, a ovom izložbom kroz crno-bijele i kolor fotografije pokazat će svoje viđenje modnog svijeta koji nas svakodnevno okružuje. Izložba će obuhvatiti i nekoliko portreta koji na dinamičan i eksperimentalan način razotkrivaju svakog promatrača. Samo za potrebe ove izložbe Ivan je fotografirao hrvatsku glazbenu zvijezdu Jelenu Rozgu i pokazao je u do sada neprikazanom svijetlu.
"Svojom prvom samostalnom izložbom htio sam ljudima pokazati svoj dosadašnji stvaralački rad. Ovom izložbom prikazat ću svoj fotografski opus u kontekstu modne i portretne fotografije. U medijskom svijetu mnogi me poznaju pod pseudonimom John Pavlish pa sam se tako i odlučio izložbi dati naziv 'John Who', kaže Ivan.

VIŠE O TEMAMAJohn PavlishIvan Pavlišizložbe fotografijaGalerija Kranjčar
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se