Evo kakve tenisice ove jeseni nosi Mia Kovačić

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 20.10.2023.

0

Mia Kovačić

Mia Kovačić

Trunk Show Optike Oculto u Galeriji Kranjčar privukao je brojne ljubitelje estetike, a među njima smo ulovili i Miu Kovačić koja se odlučila za jednostavnu, opuštenu i efektnu ranojesensku kombinaciju

Optika Oculto u zagrebačkoj je Galeriji Kranjčar organizirala trunk show na kojem je predstavljena kolekcija naočala luksuznog art brenda Jacques Marie Mage.

Trunk show, u svijetu popularan način predstavljanja ekskluzivnih proizvoda cijenjenih dizajnera, predstavlja umjetničku i prodajnu izložbu dizajnerovih kreacija. Ekskluzivnosti predstavljene kolekcije često se pridoda i ekskluzivna lokacija, kao i ekskluzivna publika. Galerija Kranjčar i postav izložbe "Heat, grief, teeth" umjetnika Matije Čopa ugostili su mala umjetnička djela brenda Jacques Marie Mage i kreirali čarobno okruženje za njihovo predstavljanje.

Ovo je događanje privuklo brojne ljubitelje estetike, a među njima smo ulovili i Miu Kovačić koja se odlučila za jednostavnu, opuštenu i efektnu ranojesensku kombinaciju, odjevena u nepogrešive crne komade od glave do pete. Dobro, ne baš od glave do pete - crni styling 'razbuijen' je prepoznatljivim adidas Originals tenisicama, a vi prosudite je li Mia s njima pogodila!


VIŠE O TEMAMAMia Kovačićtenisiceadidas OriginalsGalerija KranjčarOptika Oculto
Povezano