John Galliano uskoro u ulozi predavača?

Piše: Tea Marić, Zagreb, London
Objavljeno 11.02.2013.

1

John Galliano | Arhivska fotografija

John Galliano | Arhivska fotografija

Galliano bi svoje znanje uskoro mogao prenositi na studente londonskog Central Saint Martinsa ili njujorškog Parsonsa

Skoro dvije godine nakon skandala koji mu je zauvijek zatvorio vrata Diora, John Galliano se polako počinje vraćati na scenu. Dok mnogi bježe od njega, pomoć su mu navodno pružili američka modna legenda Oscar de la Renta i talijanska kuća Dolce & Gabbana, a prema nekim navodima nepoželjni kreator mogao bi sudskim putem 'oguliti' Dior za 15-ak milijuna eura.

Osim dizajnerske karijere, Galliano bi prema pisanju The New York Posta volio svoje znanje prenositi i na mlade modne nade. "John stvarima pristupa polako. Htio bi predavati u modnoj školi, ne velikim grupama studenata nego jedan na jedan, fokusirajući se na talente koje bi prepoznao. John vjeruje da će uskoro završiti pregovore s jednom modnom školom. To možda čak neće ni biti u SAD-u", izjavio je neimenovani izvor.

S obzirom da je Galliano završio prestižni Central Saint Martins, mediji pretpostavljaju da bi izbor mogao pasti upravo na London, iako je i njujorški Parsons The New School for Design navodno zainteresiran za njegove usluge.


VIŠE O TEMAMAJohn GallianoCentral Saint MartinsParsons The New School for Design
Povezano