Joe Wadsack: Hrvatska je uzbudljiva vinska destinacija

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 06.11.2012.

0

Ilustracija | Foto: Agrokor vina

Ilustracija | Foto: Agrokor vina

Hrvatska je uzbudljiva destinacija koja bi itekako trebala zanimati svakog ljubitelja vina, smatra Wadsack

Poznati svjetski stručnjak za vina, Joe Wadsack na jučerašnjoj degustaciji hrvatskih vina u sklopu jednoga od najvažnijih turističkih sajmova, World Travel Marketa (WTM) u Londonu, nije krio oduševljenje našim autohtonim sortama.
Vodeći program prezentacije hrvatskih vina Hrvatsku je okarakterizirao kao "uzbudljivu vinsku destinaciju koja bi trebala itekako zanimati svakog ljubitelja vina", a pred 40-ak stranih novinara predstavljao je redom vrhunska vina poznatih hrvatskih vinara. Okupljeni su imali priliku kušati Matoševićevu Antica Malvaziju iz 2008., Krauthaker Graševinu – izborna berba posušenih bobica iz 2009., Kozlovićevu Malvaziju - berba 2011. i Tomićev Plavac mali barrique iz 2007. godine.
Joe Wadsack, koji se proslavio kao Wine Guru The Sunday Expressa i Good Food Chanella, pohvalio je pritom raznolikost hrvatskih vina i kvalitetu autohtonih domaćih sorti.

VIŠE O TEMAMAJoe WadsackHrvatska turistička zajednicaWorld Travel Markethrvatska vinaMalvazija AnticaGraševina
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se