Jet2 povećava kapacitete prema Splitu i Dubrovniku

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 23.08.2021.

0

Jet2

Jet2

Sezona letenja iz Manchestera prema Splitu produžena je do 7. listopada, iz Birminghama i Londona do kraja listopada

Kao odgovor na kontinuiran rast potražnje za Hrvatskom kao turističkom destinacijom, vodeći britanski turoperator Jet2holidays i Jet2.com povećava svoje kapacitete prema Splitu i Dubrovniku, javlja HTZ.
Naime, sezona letenja iz Manchestera prema Splitu produžena je do 7. listopada, iz Birminghama i Londona do kraja listopada, a za ovu su hrvatsku destinaciju također dostupni i letovi te paket aranžmani iz Leedsa. S druge strane, za Dubrovnik su također predstavljeni dodatni letovi, odnosno produžena je sezona letova iz Manchestera i Londona do kraja listopada, a prema krajnjem jugu Hrvatske može se putovati i iz Birminghama, Edinburga, Leedsa i Newcastlea.
Proširenje kapaciteta komentirao je i Steve Heapy, izvršni direktor Jet2.com i Jet2holidays. "Kao destinacije na našoj zelenoj listi, Split i Dubrovnik nastavljaju privlačiti brojne ljubitelje putovanja, a mi nastojimo brzo reagirati kako bi svojim kupcima omogućili kvalitetan izbor i fleksibilnost. S obzirom na odličnu prodaju tijekom ljeta, očekujemo nastavak izvrsne potražnje za Splitom i Dubrovnikom u nastavku ove godine", zaključio je Heapy.

VIŠE O TEMAMAJet2hrvatski turizamHrvatska turistička zajednica
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se