Jeste li žrtva otrovne ljubavi? Susan Forward ima odgovor

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 24.01.2022.

0

Foto: Mozaik knjiga

Foto: Mozaik knjiga

Nakon velikog uspjeha s knjigom 'Otrovni roditelji', međunarodno priznata terapeutkinja i predavačica Susan Forward predstavlja se s novim priručnikom 'Otrovna ljubav'

Riječima Shakespearea: „Tko silno ljubi, silan strah ga mori, a strah kad raste, jače ljubav gori“. Riječima Susan Forward: „Nije to tako jednostavno“.

Upoznajte stadije otrovne ljubavi – od romantike do odbijanja, od  opčinjenosti do osvete. Prepoznajte brojna lica opsesije – ranjene ljubavnike koji se ne mogu otarasiti svojih želja, „spasitelje“ koji se bore za svoje problematične partnere, supružnike koje proždire ljubomora, usamljene pojedince koji se zaklinju na vječnu ljubav izdaleka.

U ovom vodiču za samopomoć, doktorica Susan Forward predstavlja živopisne slučajeve i prenosi stvarna iskustva muškaraca i žena koji su se našli u zamci opsesivne strasti. Pronađite snagu za skidanje okova otrovne ljubavi, naučite prepoznati „nagon za povezivanjem“, što ga uzrokuje i kako ga se riješiti i nastaviti graditi zdrave, trajne i bezbolne veze.

Uz privatnu praksu, Susan Forward pet je godina svaki dan vodila i emisiju na radijskoj postaji ABC. Uz to što je radila kao grupni terapeut, instruktorica i savjetnica u mnogim medicinskim i psihijatrijskim ustanovama u Južnoj Kaliforniji, osnovala je prvi privatni centar za terapiju seksualno zlostavljanih osoba u Kaliforniji.

Ovaj klasik psihološke literature na hrvatski je prevela Andrea Pongrac.


VIŠE O TEMAMASusan ForwardMozaik knjiga
Povezano