Jeste li spremni za ružičastu eksploziju na usnama i noktima?

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 19.10.2017.

0

Lancome L'Absolu Rôses

Lancome L'Absolu Rôses

Iz Lancômea nam stiže L'Absolu Rôses, kolekcija sjajila, olovaka za usne i lakova za nokte u ružičastim nijansama

Francuska riječ za ružičasto je "rose". Ista riječ označava i ružu, Lancômeov zaštitni znak. Ružičasta je vrlo proturječna – neki je smatraju slatkastom i pomalo neozbiljnom, dok je za druge hrabra i upečatljiva. I cvijet i boja simboliziraju osjećajnost i slobodu, prožete srećom, ljubavlju i spokojem.

Za Lancômeu "rose" utjelovljuje viziju života: svjestan odabir sreće i snagu pozitivnih emocija, koji se temelje na optimističnom pogledu na život. Jednostavnije rečeno: ŽIVITE INTENZIVNIJE. ŽIVITE ŽIVOT OBOJAN U RUŽIČASTO.

Ružičasti make-up je jesensko-zimski hit!

Ružičasti make-up je jesensko-zimski hit!

Lancôme u 2017. slavi joie de vivre (fr. radost življenja) kroz ružičastu eksploziju na usnama i noktima. Predstavljamo L'Absolu Rôses! Riječ je o kolekciji sjajila, olovaka za usne i lakova za nokte u ružičastim nijansama, za kreativnu i odvažnu uporabu uz mnogo zabave. Nanošenje make-upa nije samo ritual ljepote, nego izniman trenutak u kojem se s radošću posvećujete sebi.

Foto: Lancome

Foto: Lancome

Prije svega, spomenimo najnoviji inovativni proizvod za usne L’Absolu Gloss, s 14 nijansi providnog, kremastog ili mat finiša koje upotpunjuju izvanredno široki raspon postojećih 42 nijansi ruža za usne L’Absolu Rouge. Tu je i 8 novih boja olovaka za usne Le Lip Liner te 14 novih nijansi laka za nokte Le Vernis u osvježavajuće žarkim i upečatljivim bojama.

L'Absolu Rôses savršena je kolekcija za kreiranje personaliziranih lip art lookova uz odvažno miješanje boja – uvijek elegantno, nikad predvidljivo.


VIŠE O TEMAMALancomeružičasta bojasjajila za usneruževi za usne
Povezano