Jeste li spremni za još jedno izdanje See-Rock festivala?

Piše: S.Z., Graz, Zagreb
Objavljeno 01.07.2014.

0

See Rock Festival

Brojimo dane do odličnog festivala u neposrednoj blizini Hrvatske

See Rock Festival

Nema ničeg boljeg od uživanja u rock glazbi sa tisućama posjetitelja na otovorenom kada usput imate priliku i odmoriti se na obali jezera. See Rock Festival održava se samo 7 km od Graza, u mjestu Unterpremstätten, pored autoceste Schachenwlad. Ovdje se susreću mladi i stari, priajtelji glazbe i života.
Osim festivala, Schwarzlsee nudi širok spektar rekreativnih aktivnosti, od adrenalinskog parka, paintballa u dvorani ili pod vodom, ronjenja – svatko  može pronaći nešto za sebe. Zabava i akcija ovdje nemaju granice!
Na glavnoj pozornici program će se odvijati 24 sata, bez stanke dok će se u dvorani program uz rock glazbu i DJ-e održavati do 06:00 sati ujutro.

Festivalsko područje podijeljeno je na nekoliko kategorija. Ispred pozornice smješten je „Wave Breaker“, područje koje osigurava savršen pogled na pozornicu. Uz to, biti će i odvojen VIP prostor koji će svakodnevno biti opskrbljen posebnim buffet specijalitetima posluženim u posebno uređenoj dvorani.

I za kraj podsjetimo na potvrđene izvođače – Scorpions, Slayer, Twisted Sister, Status Quo, Saxon, Uriah Heep, Sabaton, Hellyeah!, Dimmu Borgir, In Extremo, Steppenwolf, The Bosshoss, Blind Guardian, Airbourne – najbolje od heavy metala i hard rocka!

VIŠE O TEMAMASee Rock Festivalglazbeni festivaluScorpionsSlayerTwisted Sister Status QuoSaxonUriah HeepSabaton
Povezano

Tradicionalni festivalski vodič za ljeto 2015.

Ako vam je dosta seljačke mjuze

Tradicionalni festivalski vodič za ljeto 2015.


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se