Jeste li i vi očarani sandalama Lejle Filipović?

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 07.06.2019.

0

Lejla Filipović

Lejla Filipović

Predstavljanje novih proizvoda branda Dyson nisu propustili ni Lejla i Tarik Filipović. Lejlina haljina je pun pgoodak, a sandale su - pravi spektakl!

Svjetski poznati britanski brend Dyson, predstavio je dva nova proizvoda - Supersonic sušilo za kosu i V11 absolute usisavač. U zanimljivom i interaktivnom prostoru zagrebačkog Muzeja iluzija brojni predstavnici medija, influenceri i VIP uzvanici u opuštenoj atmosferi i bogatom zabavnom programu uživali su u predstavljanju Dyson proizvoda. Uzvanike su oduševili noviteti poznatog brenda, koji je 1993. godine osnovao Sir James Dyson, a čiji je moderan i elegantan dizajn samo dio onoga što ih čini posebnima.
Lejla i Tarik Filipović

Lejla i Tarik Filipović

Lejla Filipović

Lejla Filipović

Među njima su bili domaćin večeri Tarik i njegova supruga Lejla Filipović, koji su ujedno i ambasadori brenda. Nas, naravno, najviše zanima Lejlin styling, a on je - kao što možete vidjeti - WOW! Jedna glamurozna ljetna kombinacija profinjene haljine i sandala s visokom potpeticom koje su nas očarale već na prvi pogled. A vjerujemo - i vas!
Lejla Filipović i Šime Eškinja

Lejla Filipović i Šime Eškinja

Slažete li se s našom ocjenom, je li i vama Lejlin styling pun pogodak?

VIŠE O TEMAMALejla FilipovićTarik FilipovićDysonsandale
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se