Jessica Chastain za WSJ: Nikad se nisam htjela udati!

Piše: Z.P., Zagreb
Objavljeno 19.01.2018.

1

Foto: Annemarieke Van Drimmelen

Foto: Annemarieke Van Drimmelen

Jessica je pozirala s neutralnim makeupom i zlatnim šeširom koji je savršeno istaknuo njezinu lijepu, prirodnu put te bakrenu kosu

Jessica Chastain
40-godišnja je glumica koja je svoj prvi film snimila s 30 godina. Polako, ali sigurno ide prema listi najpopularnijih suvremenih glumica, stoga neobično da je sve češće viđamo u medijima; najnovije snimanje bilo je ono za naslovnicu slavnog čaospisa WSJ.
Jessica je pozirala s blagom šminkom i velikim zlatnim šeširom koji je savršeno istaknuo njezinu lijepu, prirodnu put te bakrenu kosu. Fotografije potpisuje Annemarieke Van Drimmelen.
Poznata je feministica dala i izjavu o svome mužu, 35-godišnjem Talijanu Gian Luci Passi de Preposulo, koja nas je oduševila.

"Nikad se nisam htjela vjenčati. Kad sam prvi put upoznala svog supruga, znao je da brak nije bio nešto za što me zanima. A kad smo se međusobno upoznali, moje mišljenje o braku se promijenilo. Postoje neke stvari vrijedne slavlja - on je vrijedan toga. Ja zapravo volim biti u braku. Nikad nisam mislila da budem, ali ovo je spektakularno ljudsko biće i slavim to što dijelim svoj život s njim."

VIŠE O TEMAMAAnnemarieke Van DrimmelenJessica ChastainWSJ
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se